Sailing Innovation Centre gecertificeerd

Het Sailing Innovation Centra is Certified Partner van Sportinnovator. De afgelopen periode zijn de eerste 12 centra voor sportinnovatie Certified Partner geworden van Sportinnovator. De innovatiecentra vormen een onderdeel van het netwerk van Sportinnovator.
Onafhankelijk adviesbureau RevelX heeft het centrum beoordeeld aan de hand van een toetsingskader, de centra zijn daarmee Certified Partner van Sportinnovator geworden. Daarmee wordt bedoeld dat de kwaliteit en uniciteit van de centra in het netwerk gewaarborgd is. De centra werken onderling met elkaar samen op het gebied van innovatie-ontwikkeling, en ze fungeren als aanjagers van innovatie op het gebied van sport & bewegen in Nederland en daarbuiten. De certificaten werden uitgereikt door Topteam leden Maurits Hendriks en Harry van Dorenmalen.

Andere centra die Certified Partner van Sportinnovator zijn: InnoSportLab Sport & Beweeg, Centrum voor interactief bewegen, InnoSportLab de Tongelreep, TU Delft Sports Engeneering Insitute, Sport Data Center, InnoSportLab ’s Hertogenbosch, KNVB Campus, Innovatielab Thialf, Sportcentrum Papendal, AISS en EquInnolab

↓